51 Ral·li d'Andorra - 17-18/9/2022

<< El Ralli instal·larà el seu centre neuràlgic a Andorra la Vella

Avui ha tingut lloc la firma del conveni pel qual el Ral·li d’Andorra Històric passarà a tenir seu, a partir de la propera edició, a Andorra la Vella, enclavament que històricament ha estat el nucli de la prova i que d'aquesta manera torna a ser l'autèntic centre neuràlgic del ral·li nacional.
 
Aquest acord de col·laboració ha estat signat a la seu del Comú d'Andorra la Vella per la Sra. Conxita Marsol i Riart, cònsol major d'Andorra la Vella, i el Sr. Enric Pujal Torres, president de l’Automòbil Club d’Andorra. A l'acord s'estableix un compromís ferm de les dues parts per potenciar una prova automobilística amb 45 anys d'història que es troba en un moment esportiu àlgid, en comptar amb una inscripció que des de fa dues edicions obliga a col·locar el cartell de complet setmanes abans que se celebri.
 
A més, que el Ral·li d’Andorra Històric surti des de la capital del Principat permetrà que la prova segueixi creixent en infraestructures i serveis i que es pugui apropar a l'important eix comercial que és Andorra la Vella. Aquest és un fet que complau significativament a les dues parts, ja que en realitat representa la tornada del ral·li a una parròquia a la qual, històricament, han estat situades la major part d'edicions del ral·li, en concret fins a la 35a (2006), traslladant-se a partir de 2007 a Ordino, on ha persistit amb gran èxit per un període de 9 anys.
 

| | compartir