51 Ral·li d'Andorra - 17-18/9/2022

<< Notícies

 • L’Andorra Rally seguirà a Andorra la Vella durant les edicions 2022 i 2023

  L’Automòbil Club d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella han renovat el compromís mitjançant el qual el ral·li mantindrà la base operativa a la capital del país durant les edicions 51 i 52.  

  + Llegir més
 • L’Automòbil Club d’Andorra ha presentat el llibre històric “Ral·li d’Andorra. Un petit país, un gran ral·li”

  Amb la intervenció, entre altres, de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva; del president de la FIA, Jean Todt; i del president de l’ACA, Enric Tarrado • L’obra, escrita per Josep Autet, està disponible a la seu de l’Automòbil Club d’Andorra

  + Llegir més
 • Domini andorrà en el Ral·li d’Andorra del cinquantenari

  Jonathan Domene-David Domene (BMW 2002) encapçalen un podi andorrà. Excel·lent cinquè lloc de Carles Jiménez-Carles Sasplugas (Renault 5 GT Turbo). El 50 Ral·li d’Andorra compleix les expectatives i es confirma com una prova difícil.

  + Llegir més
 • Comença el Ral·li d’Andorra del 50è aniversari

  10 trams, 5 d'ells diferents, amb 105,71 km de regularitat. Foto per al record abans de la sortida amb guanyadors del ral·li. Andorra la Vella serà l'epicentre de dues importants jornades

  + Llegir més
 • El Ral·li d’Andorra arriba aquest dissabte a la seva 50a edició

  18-19 de setembre: 80 equips en un ral·li per a recordar. Gerard de la Casa obrirà la cursa amb el seu Renault 5 Maxi Turbo. També participarà Carles Santacreu amb un Opel Ascona 2000 SR.

  + Llegir més